Web Analytics Made Easy - Statcounter

صراط:

محسن پورسیدآقایی، در واکنش به اظهارات اخیر فرماندار تهران مبنی بر حذف عوارض ورود به محدوده‌ی زوج یا فرد در سال ۹۷، اظهار داشت: مدیریت شهری تهران در خصوص وضع عوارض مذکور وفق قانون اقدام کرده و اگر فرمانداری تهران مصوبه‌ای غیر از آنچه مطابق آن عمل شده در اختیار دارند، از آن بی‌اطلاع هستیم.

وی افزود: به نظر می‌رسد منظور فرماندار تهران در مصاحبه‌ی فوق این بوده که با استفاده از اختیارات دولت و پلیس، جرایم راهنمایی و رانندگی متخلفان ورود به محدوده‌ی زوج یا فرد در سال ۹۷ اعمال نشود و یا بخشیده شود که ما هم نه تنها مشکلی از بابت بخشودگی یا حذف جرایم مذکور نداریم بلکه از آن استقبال نیز می‌کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون شهردار تهران در ادامه خاطرنشان کرد: اما در مورد عوارض ورود به محدوده‌ی زوج یا فرد در سال ۹۷ الزام قانونی داریم و حتی یک ریال آن را نمی‌توانیم ببخشیم چرا که اولا مصوبه‌ی شورای اسلامی شهر را دارد و ثانیا فرمانداری تهران و هیات حل اختلاف آن را تایید کرده‌اند، این در حالی است که دیوان عدالت اداری نیز شکایت مطروحه در این خصوص را تا این تاریخ نپذیرفته و حداقل نقض نکرده است.

پورسیدآقایی با اشاره به اینکه معتقدم گفته‌های فرماندار تهران آن طور که باید منعکس نشده است تصریح کرد: به نظر می‌رسد شیطنت رسانه‌ای بیشتر از اطلاع رسانی دقیق و صحیح در انتشار این خبر نقش داشته است.

وی در پایان ضمن بازخوانی تبصره‌ اصلاحی مصوبه‌ ۲۴۲۲ و ماده‌ ۸ مصوبه‌ ۲۴۱۸ شورای اسلامی شهر تهران مبنی بر اخذ عوارض از تمامی خودروهای پلاک مخالفی که وارد محدوده زوج یا فرد شده و عوارض طرح ترافیک را نپرداخته‌اند باید شناسایی و هزینه‌ی عوارض را همانطور که در حساب بدهی مالکان لحاظ می‌شود پرداخت کنند، تاکید کرد: قانون، قانون است و لازم الاجرا و بنده به عنوان معاون شهردار و سایر مسئولین نیز موظف به اجرای دقیق و کامل قانون هستیم.

منبع: صراط نیوز

کلیدواژه: فرمانداری تهران جرایم رانندگی بخشودگی جرایم رانندگی طرح زوج و فرد صراط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۲۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلیت‌ پاره بده، جایزه بگیر

همشهری آنلاین- شهره کیانوش راد : شاگرد شوفر در هر اتوبوس کرایه ها را دستی از مسافر ها می گرفت. اما بعدها مسافران باید برای سوار و پیاده شدن بلیت می خریدند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

نصرالله حدادی تهران پژوه می گوید: «اولین کرایه ای که برای اتوبوس تعیین شد از پنج شاهی شروع شد و بعدها با آمدن اتوبوس‌های واحد به یک قران، دو قران و ده قران رسید. وقتی بلیت های کاغذی آمدند، شاگر شوفر بلیت ها را پاره می‌کرد و در خیابان می انداخت. بعدها که خطوط اتوبوسرانی ساماندهی شدند، در ازای تحویل و وزن کردن بلیت های پاره شده، به شاگر شوفر پاداش می دادند.»

باجه فروش بلیت ماشین دودی در شهرری

با استناد به اسناد تاریخی به جامانده از آن دوران، در ۸ فروردین سال ۱۳۱۰ در چهل و یکمین جلسه انجمن بلدیه طهران، لایحه عوارض بر اتومبیل و اتوبوس های شهری تصویب شد. طبق این لایحه صاحبان اتومبیل‌های کرایه و اتوبوس موظف شدند. در مقابل وجهی که از مسافر دریافت می‌کنند بلیت بدهند. رانندگان مکلف شده بودند در ازای بلیت ۵ شاهی، یک شاهی عوارض دهند و در ازای بلیت ده شاهی یکصد دینار عوارض بپرداند. درشکه های کرایه از دادن عوارض معاف بودند. عواید حاصل از این لایحه برای مرمت و تسطیح خیابان‌های شهر تهران اختصاص می یافت.

عباس حسینی، از علاقه مندان به تاریخ تهران است که درباره تاریخچه حمل و نقل در تهران نیز پژوهش‌هایی انجام داده است. او می‌گوید: «وقتی شرکت واحد در سال ۱۳۳۵ افتتاح شد. گران ترین نرخ بلیت خطوط اتوبوسرانی ۲ ریال تعیین شد که از توپخانه تا شمیران تردد می کرد. بلیت ها ابتدا سکه ای و از نوع برنج بود که روی آن خط مربوط اتوبوس نوشته شده بود. مردم گاهی از این سکه ها برای خرید هم استفاده می کردند. بعدها بلیت کاغذی چاپ شد. قیمت، تاریخ چاپ بلیط، شماره خط و سایر مشخصات بر روی آن درج می شد. هر خط ۳ عضو ثابت داشت. راننده، بلیت فروش و شاگرد شوفر. بلیت فروش معمولا در عقب اتوبوس می نشست و گاهی هم دستگاهی مانند قرقره ماند دور گردنش بود و با چرخاندن دسته آن یک بلیت به مسافر می داد.»

نمونه ای از گواهینامه شاگرد شوفر

حسینی می گوید:«شاگرد شوفری یکی از مشاغل ثابت بود . فردی که شاگرد شوفر می شد ، تصدیق رانندگی داشت و وظیفه نظم دهی به مسافران را هنگام سوارشدن و پیاده شدن در طول مسیر بر عهده داشت به همین دلیل از افراد تنومند را به کار می گرفتند. بعدها بلیت فروش کار شاگرد راننده را انجام می داد.» عمر بلیت های کاغذی در ماه‌های پایانی سال ۱۳۸۹ به پایان رسید و کارت های الکترونیکی برای پرداخت کرایه وارد سیستم حمل و نقل اتوبوسرانی شد.

نمونه ای از بلیت های سکه ای

کد خبر 847358 برچسب‌ها همشهری محله اتوبوس - شرکت واحد اتوبوسرانی تهران و حومه حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • آزادراه تهران شمال در محدوده تونل ۱۲ مسدود شد
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • پاکسازی سفیدرود از ادوات صید غیرمجاز و برخورد قاطع با متخلفان آغاز شد
  • بلیت‌ پاره بده، جایزه بگیر
  • سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرد/کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند/ برخورد قضایی با متخلفان
  • کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند/ برخورد قضایی با متخلفان
  • ضرورت نظارت بر دوربین‌های راهنمایی و رانندگی
  • افشاگری درباره تقسیم استان تهران
  • هوش مصنوعی به کمک ثبت تخلفات رانندگی می‌آید/ اعمال قانون با دوربین‌های نظارت تصویری
  • وحیدی: تقسیم استانی تهران نیازمند مصوبه مجلس است